Dijous, 18 d'abril de 2024
vandalisme

L'Ajuntament de la Pobla demana col·laboració ciutadana per fer front al vandalisme

El consistori lamenta els darrers actes d’aquest tipus, que han afectat diversos arbres i el cartell de "La Marató"

Pallars Digital La Pobla de Segur | 16 de desembre de 2022 a les 11:43
Aquest dijous el cartell de «La Marató» va aparèixer estripat | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha fet una crida a la ciutadania per denunciar i fer front als actes vandàlics que pateix el municipi. Així ho ha expressat aquest dijous durant el darrer ple municipal l'alcalde, Marc Baró, que ha declarat que aquest tipus d'accions "no tenen cap mena de sentit".

Baró ha explicat que el problema de l'incivisme al poble és "complicat" i que resulta difícil reconduir la gent que protagonitza aquests actes. Tanmateix, ha demanat a tots els veïns i veïnes que si en són testimonis, ho denunciïn perquè voldrien saber "qui fa aquestes animalades", ha afirmat.



La darrera mostra de vandalisme que s'ha viscut a la Pobla ha tingut a veure amb el cartell de La Marató de TV3, que aquest mateix dijous ha aparegut estripat, concretament la part on hi figurava el logo de la campanya solidària.

No és l'únic, però, que s'ha produït en les darreres setmanes. El passat 25 de novembre un arbre del Parc Alcalde Boixareu va aparèixer tallat a cops de destral. A més, tal com ha detallat l'alcalde durant el ple, algú va marcar amb la mateixa eina tots els arbres de l'avinguda Sant Miquel del Pui. Un fet, lamenta Marc Baró, que suposarà haver-los de canviar tots "perquè es moriran".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació