Dijous, 2 de maig de 2024
esports

El «Pep Summer Camp» repeteix a Rialp i s'amplia a tres torns

El campus de futbol de l'entrenador català Pep Guardiola tornarà per tercer any consecutiu al Pallars

Pallars Digital Rialp | 16 de desembre de 2022 a les 12:03
El campus del de Santpedor tindrà lloc entre el 25 de juny i el 15 de juliol | Pep Summer Camp

El Pep Summer Camp, el campus de futbol de l'entrenador català Pep Guardiola, tornarà per tercer any consecutiu a Rialp. Enguany, les estades esportives del de Santpedor arriben amb una novetat sota el braç: s'allargaran durant una setmana més, amb la qual cosa tindrà tres torns. 

Així, el campus dirigit a nens i nenes d'entre 6 i 17 anys es realitzarà entre el 25 de juny i l'1 de juliol, del 2 al 8 de juliol, i del 9 de juliol al 15 de juliol. Els nens que ho desitgin, a més, podran participar en dos torns. Tot i que encara no s'han obert les inscripcions -ho estaran a partir del dia 1 de març- l'organització del campus ja ha avançat que les instal·lacions de l'Hotel Condes del Pallars, gestionat per Rosa dels Vents, seran l'escenari on les joves promeses del futbol passaran la seva estada.

 
I evidentment, el campus tornarà a disposar d'unes instal·lacions esportives "de primer nivell": el camp municipal Jaume Bonell, a més d'una pista de futbol 7 i dues de futbol 5. A banda dels dos entrenaments diaris, també es realitzaran un torneig durant les tardes i les nits: la Pep Summer Cup, una Champions League entre tots els participants del campus i que es dividiran en diferents equips en funció de les seves respectives edats. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació