Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience

Els Amics de les Arts, Ilegales i Quimi Portet, caps de cartell del Talarn Music Experience 2023

El festival acollirà un total de set actuacions concentrades en tres dies, del 14 al 16 de juliol

Pallars Digital Lo Quiosc, Talarn | 16 de desembre de 2022 a les 10:41
Els Amics de les Arts seran els encarregats d'obrir el festival | TME
Els Amics de les ArtsIlegales i Quimi Portet seran els caps de cartell del Talarn Music Experience 2023, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juliol a Lo Quiosc. ​El certamen es concentrarà en un cap de setmana, durant el qual acollirà un total de set actuacions. El lloc serà el mateix on s'han dut a terme els concerts les dues últimes edicions, un espai amb capacitat per a 900 persones al dia, i que comptarà amb una zona village i una àmplia oferta per al públic visitant. Les entrades sortiran a la venda el proper dilluns 19 de desembre.

A banda dels caps de cartell, el Talarn Music Experience també comptarà amb les actuacions de destacats músics com Caïm Riba, que està preparant el seu nou treball discogràfic per l'any vinent. Per altra banda, el consolidat dj barceloní Viktor Ollé serà una altra de les propostes festives al finalitzar els concerts. 
 

Cartell del TME del 2023. Foto: TME


Per la seva banda, Xarim Aresté arribarà amb Ses entranyes, un disc que ja s'augura com un dels millors de l'any d'aquest músic fidel als principis del rock, i una de les figures més conscients del gènere a Catalunya. I finalment, també es podrà gaudir de Virginie, un dj amb una gran flexibilitat en gèneres i un ampli coneixement sonor i tècnica privilegiada, i amb una selecció musical que ha captivat el públic de grans festivals.

El TME, els dies 14, 15 i 16 de juliol


Enguany no hi hauran els acústics repartits durant tot l'any, i els concerts es concentren tots al certamen del juliol. Els Amics de les Arts seran els encarregats d'obrir el festival el 14 de juliol, just després de l'actuació de Caïm Riba. El grup torna després d'una temporada de silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos.

El dia 15, i després de Xarim Aresté, serà el torn de Ilegales que portaran al Talarn Music Experience La lucha por la vida, el seu darrer disc que coincideix amb el 40è aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. Finalment, l'encarregat de tancar l'edició del festival d'estiu serà Quimi Portet, que durà a l'escenari Si plou, ho farem al Pavelló, el nou doble àlbum en directe que l'artista va publicar a finals del 2020. És el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de "grans èxits".

Més de 80 concerts en sis anys


Al llarg dels darrers sis anys el Talarn Music Experience ha programat més de 80 concerts on, hi han passat més de 10.000 persones. Aquestes xifres consoliden al Festival com a una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. El diari Pallars Digital col·labora, un any més, amb el festival.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació