Dissabte, 20 d'abril de 2024
contingut patrocinat

«Happy Bubbles», la primera bugaderia autoservei a Tremp

La jove emprenedora Carla Roset està al capdavant de la iniciativa, que obrirà portes durant les properes setmanes

Pallars Digital Tremp | 7 de desembre de 2022 a les 10:46
Últims detalls per a l'obertura de Happy Bubbles, la nova bugaderia autoservei de Tremp | Happy Bubbles
La primera bugaderia autoservei de Tremp és a punt d'obrir les seves portes. Es tracta de Happy Bubbles, un esperat nou servei a l'abast dels veïns i veïnes de la capital del Pallars Jussà i de la comarca que obrirà portes durant les properes setmanes.

S'ubicarà al carrer Obres Públiques número 10 de Tremp, al costat del supermercat Esclat, i el seu horari d'obertura serà de 8h a 22h els 365 dies de l'any. Estarà equipada amb màquines d'alta eficiència i productes de rentat de màxima qualitat.
 

Les màquines, fabricades per la marca líder al mercat Primus Laundry, tenen la particularitat que es desinfecten soles després de cada rentada. Happy Bubbles obrirà amb dues rentadores de 12 i 16 quilos i dues assecadores de 18 quilos cadascuna. La previsió, no obstant, és que durant l'any 2023 es puguin incorporar dues rentadores més de 16 quilos per poder oferir el màxim servei al client.

Per què rentar la roba en una bugaderia autoservei?


 Estalvi de diners. Rentat molt més econòmic que el que faríem a casa.
 Estalvi de temps. En només 30 minuts, la roba neta i seca.
 És molt més sostenible. Per la capacitat de les rentadores i per la seva eficiència. Fent-ne ús es consumeix menys aigua i menys electricitat.
 Eficàcia. Les màquines i els productes que s'utilitzen són de primera qualitat, un tret distintiu que garanteix al client un rentat excel·lent.
 Higiene. Les màquines es desinfecten en cada rentat.


Una iniciativa de Carla Roset


Happy Bubbles és la nova iniciativa empresarial de Carla Roset, una jove pallaresa de 28 anys que aquest passat estiu, recordem, es va alçar amb el Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2021 amb la firma de cosmètica natural The Handcrafted Factory. Roset també està al capdavant de CR Habitatges, empresa líder en gestió d'habitatges turístics, amb seu a la Pobla de Segur, que opera des del 2018 al Pallars i la Vall d'Aran.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació