Dijous, 25 d'abril de 2024
brand content

CR Habitatges: la nova manera de gestionar el teu pis turístic al Pallars i l'Aran

S’instaura a Sort una empresa de nova creació de gestió d'habitatges turístics al Pallars i la Val d’Aran

Publireportatge 18 d'octubre de 2018 a les 19:46
CR Habitatges té l’oficina amb seu a Sort | CR Habitatges
La tranquil·litat no es compra amb diners, s'aconsegueix amb confiança. Tens un habitatge per lloguer turístic i vols treure'n rendiment? CR Habitatges té les solucions i tot el que cal perquè estiguis tranquil i confiat. 

CR Habitatges és una empresa de gestió de pisos turístics al Pallars i la Val d’Aran amb seu a Sort. Una empresa de nova creació, impulsada per una jove amb arrels a la Pobla de Segur instal·lada al Pallars per tirar endavant un projecte que et permetrà treure rendiment del teu pis o casa en desús.

Els seus professionals s’encarreguen de tota la gestió. Deixa de preocupar-te! A més, t'ofereixen la possibilitat de llogar el teu habitatge per temporades o per mesos perquè tu també en puguis gaudir quan ho desitgis. Compten, a més, amb el suport i l’aval de Pallars Actiu, la Societat de Foment del Pallars.

Amb CR Habitatges, tu sempre hi guanyes. Contacta-hi trucant al telèfon 628734675, enviant un correu a carla@crhabitatges.com o visitant les seves oficines situades al Camí de l’escorxador número 12 de Sort.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació