Dimarts, 23 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp comença la segona volta caient contra el Térmens (3-2)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp s'imposa al Seròs (53-95) i el CB Pallars Sobirà guanya a Artesa (55-65)

Tomàs Garcia Espot Térmens | 5 de desembre de 2022 a les 08:20
Els trempolins sumen la setena derrota de la temporada | @esportsfoto
El CF Tremp ha perdut el darrer partit d'aquest 2022 i el primer de la segona volta de Segona Catalana contra el Térmens (3-2). Els trempolins van sortir al terreny de joc amb la idea d'acabar l'any amb bones sensacions, però finalment l'equip blaugrana es va acabar imposant en un matx vibrant. Els locals s'avançaven al minut 11 per mitjà de Ferran Pascual, però Adrià Colom igualava el marcador al 22.

L'empat es va mantenir fins als darrers 20 minuts de partit, quan Raul Carrasco ampliava les diferències per als locals. Amb un home menys per l'expulsió de Sergiu al 71, el Tremp va veure com li xiulaven un penal en contra poc després. La pena màxima va ser aturada per Roger Farré, però Sarr va aprofitar el rebuig per fer el 3 a 1 i gairebé sentenciar el partit. Els trempolins no van abaixar els braços, i al minut 84, Mutu retallava distàncies, també des del punt de penal.

Malauradament, el gol no va servir de molt, i el Tremp acabarà l'any penúltim de la taula, amb set derrotes i només una victòria, però amb la voluntat de començar el 2023 amb millors resultats, que li permetin poder aspirar a mantenir-se a la categoria.

Triomfs en bàsquet


En l'altra cara de la moneda, en bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp continua líder en solitari després de guanyar amb contundència al Seròs (53-95). L'equip de la capital del Jussà va sortir a dominar un partit que no se li va escapar en cap moment. Conti va ser el màxim anotador amb 23 punts, seguit de Jordi Parcerisa, autor de 20 punts i sis triples, mentre que Jordi Lloan Txema van anotar 18 i 13 punts, respectivament. Els trempolins sumen 11 victòries i es mantenen primers amb 23 punts sumats amb només un partit pendent abans d'acabar l'any.

I el CB Pallars Sobirà també acaba el cap de setmana amb bones sensacions. Els de Sort van haver de lluitar, però finalment es van imposar al CENG Artesa de Segre (55-65). Després d'una primera part molt igualada, els del Sobirà van firmar un tercer quart brillant, amb un parcial de 10 a 21, i amb Uriel Soler, autor de 28 punts, com a màxim anotador una jornada més. A falta d'un partit, el CB Sort és setè amb set victòries, sis derrotes i 17 punts sumats.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació