Dimecres, 24 d'abril de 2024
obres

L'augment de preus de materials obliga a endarrerir les obres del nou ajuntament de Sant Esteve de la Sarga

El nou pressupost de licitació s'apujarà prop d'un 30% i es preveu aprovar-lo a principis d'any

Redacció Sant Esteve de la Sarga | 30 de novembre de 2022 a les 10:36
Sant Esteve de la Sarga, en una imatge d'arxiu | Govern
L'augment de preu de materials ha obligat l'Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga a endarrerir les obres del nou ajuntament i del local social. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el seu alcalde, Jordi Navarra, que explica que l'empresa adjudicatària els va comunicar la impossibilitat d'executar els treballs. Una situació, alerta, que també han patit altres consistoris a causa de la inflació.

La primera adjudicació del projecte, aprovat a finals del mes d'octubre, era de 217.430 euros, mentre que ara es preveu que augmenti un 30%, escalant fins als 300.000 euros. La nova licitació, però, no s'aprovarà fins a principis d'any, tal com explica Navarra, que afirma que tot i disposar dels diners, "no era just" tirar endavant sense un procés d'adjudicació.

El nou projecte aprovat preveu la rehabilitació de l'antiga casa de la mestra del municipi, on s'hi ubicarà el nou ajuntament i la casa social. Tal com detalla l'alcalde, l'edifici constarà d'una recepció a la primera planta, on també hi haurà les dependències municipals, les oficines i la sala de plens. També constarà d'una sala polivalent que farà les funcions de local social.

Així doncs, les obres, finançades per la Diputació de Lleida, donaran per acabat "l'exili" d'aquest consistori pallarès. I és que, actualment, la seu de l'ajuntament s'ubica en un local de lloguer situat al carrer Magistrat Saura de Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació