Dijous, 18 d'abril de 2024
avaria

Dos nuclis de Lladorre i l'estació de Tavascan porten més d’una setmana sense servei de telefonia i Internet

L'ajuntament ha demanat a Orange que restableixi urgentment la cobertura mòbil, alhora que denuncia que la companyia encara no ha donat senyals de vida

Redacció Lladorre | 26 de novembre de 2022 a les 09:43
El consistori tem que la manca de servei afecti la propera obertura de l'estació d'esquí | Tavascan
L'Ajuntament de Lladorre ha demanat a la companyia telefònica Orange que restableixi urgentment el servei i la cobertura als nuclis de Quanca, Graus i a l'estació d'esquí de Tavascan. Aquestes zones del municipi porten més d’una setmana sense cobertura de mòbil i Internet. Una fet que provoca que els seus veïns i veïnes no puguin ni rebre ni fer trucades, ni tampoc consultar o fer operacions en línia.

Es dona la circumstància que aquesta companyia és l’única que subministra cobertura en aquests nuclis i a l’estació d'esquí de titularitat municipal, per la qual cosa, els perjudicis són majors, ja que no hi ha més opcions per poder accedir a aquests serveis absolutament necessaris.

L’Ajuntament de Lladorre també s’ha queixat que tot i les reiterades demandes per poder parlar amb l’empresa, mai no ha pogut contactar amb cap responsable d’Orange per solucionar aquesta problemàtica.

Segons el consistori, per frenar la despoblació i afavorir el reequilibri territorial, cal que aquestes companyies "siguin sensibles al territori i proporcionin uns serveis eficients i dignes". En aquest sentit, l'ajuntament exposa que ben aviat s’obrirà l'estació d'esquí, i la cobertura, tant pels usuaris com pels treballadors i treballadores, serà més necessària que mai.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació