4 de març de 2024
transformació digital

El Pallars Jussà celebrarà les primeres Jornades per a la Transformació Digital

Tindran lloc el 29 de novembre i l’1 de desembre i van adreçades a tots els sectors empresarials de la comarca

Redacció Tremp | 25 de novembre de 2022 a les 08:57
Les jornades tindran lloc a l'Epicentre de Tremp | CCPJ
Els propers 29 de novembre i 1 de desembre el Pallars Jussà acollirà les primeres Jornades per a la Transformació Digital, destinades a donar a conèixer entre les empreses el nou concepte de digitalització. Emmarcades dins del programa Treball a les 7 Comarques i finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, tindran lloc a l’Epcientre de Tremp i tenen com a objectiu difondre entre el teixit empresarial les tecnologies 4.0, les seves potencialitats i aplicacions en l’àmbit rural i en les activitats econòmiques presents al Pallars Jussà.

A més, les jornades han de sevir com una eina tractora per a facilitar la reflexió i acostament a aquest canvi, ajudant a trencar mites i barreres sobre la digitalització. La primera sessió, més enllà de la presentació institucional a càrrec del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Marial Mullol, es podrà escoltar a Eduard Cristobal, degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de a UdL, encarregat de la ponència sobre Digitalització, màrqueting 4.0, aplicacions, potencialitats i tendències.

Per la seva banda, Oriol Murgó, un jove trempolí, dedicat entre altres coses al desenvolupament web, presentarà una xerrada anomenada No tens presència a internet? A què esperes? Generem noves oportunitats de negoci! En la segona sessió, el dijous dia 1 de desembre, tindran lloc dues ponències més, la primera conduïda per Igone Castillo, especialista en màrqueting al detall, incidirà en el disseny i formació per a comerciants, titulada Què és i que no és la transformació digital al teu comerç?.

Aquesta sessió va destinada específicament al sector serveis i pot resultar molt útil al sector de la venda al detall. La darrera ponència de la jornada anirà a càrrec d’Eisharc Jaquet, Enginyer Industrial i CEO d'Arantec amb el títol Digitalització Rural, com afecta el sector agrari?, i l'agroalimentari?.

Amb aquesta oferta, doncs, es pretén cobrir tots els sectors econòmics i donar el tret de sortida a la digitalització empresarial com a deure inexorable per a tots aquells negocis que vulguin millorar la seva competitivitat.


Altres notícies que et poden interessar 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació