Dijous, 18 d'abril de 2024
incendi

Ensurt al centre de Tremp per un incendi provocat per una estufa de llenya

El foc ha afectat part de la façana i les golfes d'un edifici de tres plantes

Jordi Ubach Llorens Tremp | 22 de novembre de 2022 a les 19:46
Imatge de l’incendi que s’ha produït en una casa a Tremp | Arnau Ubach
Ensurt aquesta tarda al bell mig de Tremp. Els Bombers de la Generalitat han treballat per extingir un incendi d’habitatge que s’ha produït al carrer Doctor Roure número 19 de la ciutat, al centre històric, molt a prop de la basílica de Santa Maria de Valldeflors. 

Els Bombers han rebut l’avís a les 18:40h quan, segons han informat, la crema d’una estufa de llenya ha afectat part de la façana i les golfes d'un edifici de tres plantes. Els Bombers han evacuat “per prevenció” una persona de l’habitatge, que ha resultat il·lesa, ja que no presentava cremades ni signes d’intoxicació per fum, segons han detallat els Bombers a Pallars Digital

L’estructura de l'edifici no ha quedat malmesa per les flames, que tampoc han afectat els habitatges del costat. Per aquest servei, els Bombers hi han destinat fins a sis dotacions, i s’ha donat per finalitzat a les 19:51h, un cop s’ha pogut refredar l’estufa de llenya i també la façana. També hi han treballat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació