Dijous, 2 de maig de 2024

La regidora d'ERC a Tremp demana un "canvi d'actitud" al consistori arran del cas de les pilones del casc antic

Maria Pilar Cases demana al regidor d'Obres i serveis, Joan Pascual, que escolti i dialogui amb els veïns

Pallars Digital 1 de març de 2014 a les 13:06
La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases, ha demanat en un comunicat emès aquest divendres "un canvi d´actituds i maneres de fer" al consistori trempolí davant la decisió "unilateral" d'instal·lar pilones retràctils als accessos al casc antic de Tremp. Cases acusa el regidor d'Obres i serveis, Joan Pascual, de tenir "poca sensibilitat, poc diàleg i falta d´empatia" amb els veïns.
 
La regidora afegeix que "per desgràcia tenim molts altres casos on el consistori s´ha trobat amb situacions similars, com per exemple el cas de l´ampliació de l´abocador o l´enfrontament judicial pel bar de l´estació, actualment tancat".
 
Cal dir que, finalment, després de diverses reunions amb els veïns i comerciants de la zona i davant la negativa d'aquests a acceptar la proposta feta per Pascual, l'Ajuntament de Tremp es va veure obligat a paralitzar la instal·lació dels pivots, tal i com explicava aquest diari el passat dijous. El consistori trempolí resta ara a l'espera de propostes alternatives per part dels afectats.
 
En declaracions a aquest diari, Joan Pascual ha respòs les paraules de la regidora republicana assegurant que estan "fora de lloc" ja que, segons explica, "si hem aturat la decisió ha estat precisament per haver escoltat els veïns". Pascual afegeix que el que busca el consistori és arribar a "un màxim consens" per tal de trobar una solució a un problema "real" al casc antic. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor