Dijous, 25 d'abril de 2024
obres

Reobren al trànsit el pont de Monares, a Llimiana, després de mig any d'obres

Els treballs per renovar la infraestuctura han tingut un cost d'1,1 milions d'euros, i finalitzaran completament d'aquí a un mes

Redacció Llimiana | 22 de novembre de 2022 a les 09:34
Imatge del renovat pont de Monares | Diputació de Lleida
El pont de Monares, a cavall entre els municipis de Llimiana i Castell de Mur, ha reobert aquest passat divendres el trànsit després de sis mesos d'obres. Els treballs de reparació de l'estructura -que es trobava en un avançat estat de degradació- van començar durant el mes de maig, impulsats per la Diputació de Lleida.

L'ens provincial ha invertit un total d'1,1 milions d'euros en les tasques de reparació del pont, situat a l'inici de la carretera LV-9121. Així mateix, durant aquests mesos també s'han construït una sortint per als vianants i una via verda de 600 metres, que connecta amb el camí que rodeja l'embassament de Terradets.
 

L'estructura, que data dels anys trenta, es trobava en avançat estat de degradació. Foto: Diputació de Lleida


Les obres, però, tal com expliquen des de la Diputació, estaran completament enllestides d'aquí a un mes. Malgrat la reobertura al trànsit, encara falta col·locar la senyalització, enllestir la passarel·la per a vianants, així com les baranes de seguretat.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació