Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp cau contra el Balàfia (1-4) i el FC Rialp empata a Albesa (2-2)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp s'imposa al Borges (65-58), i el CB Sort torna a guanyar contra el Bellpuig (69-67)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 14 de novembre de 2022 a les 09:54
Els del Pallars Sobirà van aconseguir igualar un 2 a 0 advers en només dos minuts | FC Rialp
El CF Tremp ha tornat a perdre en una Segona Catalana que cada vegada se li està fent més i més difícil d'afrontar. Malgrat la primera victòria contra el Juneda, fa una setmana, els de la capital del Pallars Jussà han caigut aquest diumenge a casa contra el Balàfia, amb qui empataven a la classificació. El partit, però, començava bé per als trempolins, amb un gol matiner d'Oscar Feijoo.

L'alegria, malauradament, va durar poc, i un quart d'hora més tard, i en només tres minuts, els de Lleida aconseguien capgirar el marcador. Durant la segona meitat, el Tremp va intentar, sense sort, retallar distàncies, però la crua realitat es va tornar a imposar, i els homes d'Albert Segués es van tornar a veure superats. Al 56, els visitants marcaven l'1 a 3, i quatre minuts més tard, arribava el gol de la sentència, que manté els blanc-i-negres al pou de la classificació, penúltims amb només cinc punts sumats.
 
Qui va quedar prou content amb el seu resultat va ser el FC Rialp, que diumenge va aconseguir sumar un empat de mèrit al camp de l'Albesa. En aquest cas, el guió va ser a la inversa, i al minut 57, els homes dirigits per Pito Pasqual perdien per 2 a 0. Així i tot, els groc-i-negres no van abaixar els braços, i en dos minuts, al 73 i al 74, Albert Gironès igualava el partit. Els de Rialp són ara 13ens amb cinc punts i, de moment, només amb una victòria la butxaca.

El Pobla, sancionat per abandonar el partit a Ivars

 
Fora de l'àmbit estrictament esportiu, el CF Pobla ja coneix la sanció imposada per la Federació Catalana de Futbol (FCF) per haver abandonat el camp de l'Ivars d'Urgell quan faltaven 20 minuts per finalitzar el matx. A banda de la pèrdua del partit per 3 a 0, una mesura que ja s'esperava, als poblatans els hi restaran 3 punts de la classificació i hauran de pagar una multa de 165 euros.

Des del club assumeixen la seva responsabilitat, i tot i afirmar que la sanció és una "vergonya", l'acceptaran. Així i tot, demanen a la FCF que l'àrbitre també sigui sancionat per l'actuació durant el partit, que des del Pobla van considerar "massa permissiva" amb el joc dur del rival. Santi Fité, l'entrenador blanc-i-vermell, recordem, va decidir retirar els seus jugadors del camp davant el temor que el partit acabés amb un autèntic "ball de bastons"
 

Ple de victòries per al bàsquet

 
Pel que fa al bàsquet, els dos equips pallaresos continuen fent els deures. El Natural Optics Pallars Tremp torna a ser líder després de guanyar els dos partits que tenia pendents. El primer, jugat el passat dijous a Torregrossa, es va saldar amb un 45 a 62 a favor dels trempolins. Aquest dissabte, els vermells rebien al Borges al Juncar, on tot i anar al darrere al primer quart, van saber refer-se, i finalment es van imposar per 65 a 58, amb el capità Ruben Rodríguez com a màxim anotador amb 28 punts.

Per la seva banda, el CB Pallars Sobirà va sumar dissabte la tercera victòria de la temporada contra el Bellpuig. Un triomf, però, molt ajustat, i que es va decidir des dels tirs lliures. Els visitants van estar a punt de remuntar el matx, però els de Sort van mantenir el tipus i finalment es van acabar enduent la victòria amb el 69 a 67 final.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació