Dijous, 25 d'abril de 2024
caça

Denuncien dos caçadors al Pallars per dur l'arma carregada dins del vehicle

Les sancions, que poden arribar fins els 10.000 euros, s'han produït en el marc de les inspeccions dels Agents Rurals efectuades durant la brama del cérvol

Redacció Pallars | 4 de novembre de 2022 a les 11:46
Imatge de l'arma amb una bala a la recàmera | Agents Rurals
Els Agents Rurals han denunciat dos caçadors al Pallars per dur l'arma desenfundada i carregada dins dels seus vehicles. Les sancions -una al Jussà i l'altra al Sobirà- s'han produït en el marc de les inspeccions que el cos ha realitzat durant la brama del cérvol. Els agents alerten que dur l'arma fora de la funda i amb una bala a la recàmera, és un perill per la seguretat pròpia i de terceres persones. 
 
Així mateix, fonts dels Agents Rurals expliquen a Pallars Digital que tot i haver-se trobat amb aquests dos casos, aquest tipus d'accions "no són habituals". Pel que fa a les sancions, des dels Agents Rurals apunten que les multes poden oscil·lar entre els 3.000 i els 10.000 euros, mentre que la infracció també implica la retirada de la llicència de caça de dos a cinc anys.

Durant el període de la brama, els agents han realitzat un total de 24 actuacions d'inspecció de caça a Catalunya, nou de seguretat amb les persones i nou de censos de fauna. Unes accions que tenien com a objectiu principal perseguir les activitats relacionades amb el furtivisme.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació