Divendres, 19 d'abril de 2024
desaparició

La família de Josep Català i l'Ajuntament de Sort agraeixen les tasques de recerca

L'operatiu per trobar el veí desaparegut va finalitzar dilluns, mentre els Mossos d'Esquadra continuen la investigació

Redacció Sort | 3 de novembre de 2022 a les 14:13
Josep Català, l'home desaparegut el passat dimarts a Sort | Cedida
La família de Josep Català, el veí de Sort desaparegut dimarts passat, i l'Ajuntament de la capital del Sobirà han volgut agrair als membres de l'equip de recerca que durant aquests dies han estat buscant l'home "incansablement". En missatge conjunt publicat a les xarxes socials, els familiars i el consistori han reconegut "l'intens esforç", donant gràcies "de tot cor", i malgrat que "el resultat no hagi estat el desitjat".

L'operatiu per trobar Català, recordem, va finalitzar aquest dilluns per falta d'indicis. Durant gairebé una setmana, més d'un centenar d'efectius van pentinar la vall d'Àssua -la zona on se'l va veure per últim cop-, inspeccionant també els barrancs, rius i embassaments. 
 
Al comunicat també han fet extensible l'agraïment als Serveis Territorials d'Interior i Agricultura, la Delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, la Subdelegació del govern espanyol, el Consell Comarcal del Sobirà, ajuntaments, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Creus Roja i a tots els veïns i veïnes que s'han sumat a l'operatiu.
 
Tot i que les tasques de recerca s'han aturat, els Mossos continuen la investigació per esbrinar la possible ubicació del veí, ja sigui a través de les seves targetes de crèdit, el telèfon mòbil o les càmeres de seguretat de la zona. En aquest sentit, família i ajuntament continuen demanant la col·laboració ciutadana per aportar qualsevol tipus d'informació que pugui ajudar en la recerca.

L'Ajuntament de Sort, recordem, va fer una crida als propietaris de garatgesbordes pallers perquè comprovessin que el vehicle del desaparegut, un Mitsubishi totterreny de color gris amb matrícula L-2437-Z, no es trobés estacionat a la zona o en les immediacions. A més, durant aquests dies, als carrers dels principals nuclis del Pallars s'hi han penjat cartells amb la fotografia del cotxe de Josep Català.

Es demana que si es té informació al respecte es truqui al telèfon 629 218 168. El consistori també ha demanat que per facilitar la recerca no es facin trucades al número personal del desaparegut.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació