Dijous, 25 d'abril de 2024
fires

Tremp viu una Fira del Codony multitudinària i marcada pel bon temps

La primera edició de la Fira d'Esports de Muntanya també ha estat un èxit, apunten des de l'ajuntament

Redacció Tremp | 31 d'octubre de 2022 a les 12:11
El bon temps va acompanyar durant tota la jornada | TGE
Tremp ha viscut aquest dissabte una Fira del Codony multitudinària. Aquest és balanç positiu que en fa l'Ajuntament de Tremp, tal com ha explicat a Pallars Digital l'alcaldessa Maria Pilar Cases, que assenyala que els paradistes i productors van quedar molt satisfets tant per la quantitat de públic com pel nivell de vendes assolides.

El temps, però sobretot la temperatura, van acompanyar durant tota la jornada. Un fet que va permetre que el recinte firal fos ple des de primera hora del matí. Per altra banda, les diverses activitats pensades per a tots els públics, com per exemple els tastos gastronòmics o els jocs per als més petits, van estar molt concorregudes durant tot el dia.
 

Les autoritats polítiques visitant una de les parades de la fira. Foto: Jordi Uriach


L'altre punt fort del dia va ser la primera edició de la Fira d'Esports de Muntanya, impulsada per l'associació Geobike Lo Podall. L'alcaldessa ha volgut destacar l'èxit d'aquesta iniciativa, que volia posar en valor el món de la bicicleta com també altres esports com l'esquí. En aquest sentit, Maria Pilar Cases explica que diverses marques de bicicleta ja s'han posat en contacte amb l'ajuntament per participar en la propera edició.

Pel que fa a la fira de l'any vinent, la número 22, Cases exposa que valoraran si caldrà incrementar el nombre de parades. Un fet que suposaria al mateix temps ampliar el recinte firal. Tanmateix, avança que primer s'ha de deixar passar un temps i valorar amb tots els agents implicats quins aspectes de la fira convindrà millorar.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació