Divendres, 26 d'abril de 2024

El CF Pobla abandona el partit contra l'Ivars per no acabar amb un ball de bastons

Els poblatans denuncien que "l'agressivitat" del rival i la "passivitat" de l'àrbitre van obligar l'entrenador a retirar els jugadors del camp per "evitar mals majors"

Tomàs Garcia Espot Ivars d'Urgell | 31 d'octubre de 2022 a les 10:05
L'equip poblatà denuncia cops de colze, puntades de peu innecessàries i una actitud xulesca per part del rival | TGE
"Esperpèntic, surrealista i escandalós". Així és com defineix el CF Pobla la situació que van viure aquest diumenge al camp de l'Ivars d'Urgell. Els poblatans disputaven el partit corresponent a la setena jornada de Tercera Catalana, però de futbol, lamentablement, no se'n va veure massa. Després d'una primera meitat grisa i sense idees, els poblatans arribaven al descans perdent per 0 a 2, però amb l'objectiu de capgirar el marcador.

Els locals, per la seva banda, van sortir a defensar el resultat amb una agressivitat que des del Pobla van considerar "excessiva" i "impròpia" d'un partit de futbol. L'equip ha denunciat cops de colze, puntades de peu innecessàries i una actitud "xulesca" per part del rival que va fer pujar la tensió fins a límits insospitats. Des de club pallarès assenyalen, a més, que l'àrbitre va tenir una actuació molt "laxa i permissiva" i que no va saber gestionar la situació.

Davant d'aquesta circumstància, i la possibilitat que el partit acabés amb un "autèntic ball de bastons", l'entrenador del Pobla, Santi Fité, va decidir retirar els seus jugadors del terreny de joc "per evitar mals majors" quan faltaven 20 minuts pel final del partit. El matx, doncs, va quedar suspès i ara caldrà esperar la decisió del comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol.

El Tremp no aixeca cap en l'estrena del nou entrenador

A Segona Catalana, el CF Tremp va patir la cinquena derrota consecutiva de la temporada. Els trempolins van caure per 0 a 1 contra el Pardinyes en el primer partit sense Jordi Bacardit a la banqueta. Després de sis jornades, l'històric entrenador figuerolenc va decidir fer un pas al costat juntament amb els membres del seu cos tècnic, els també exjugadors Lluís Urrea Robert Granados. Tots tres, però, continuaran formant part de la junta directiva del club. El nou tècnic, Albert Segués, té ara a les seves mans reconduir la mala dinàmica de l'equip, que necessita puntuar imperiosament si aspira a mantenir la categoria.

I finalment, a Quarta Catalana, el FC Rialp va aconseguir un empat a 1 en la visita al camp del Ribera d'Ondara, un dels darrers terrenys de joc de terra que queden a Lleida. Els gols no van arribar fins a la segona meitat. Els locals es van avançar al minut 52, però els del Pallars Sobirà van poder reaccionar, aconseguint l'empat al 74 per mitjà de Jan Roqué.

Segona derrota del CB Pallars Sobirà

I en bàsquet, el CB Sort va caure a la pista del Bellvís, que fa dues setmanes també va ser el botxí del CB Tremp. Els del Pallars Sobirà no van poder fer res contra un equip que els va superar clarament durant la segona meitat, aconseguint un parcial de 19 a 3 al tercer quart. Al final, tot i que el darrer període va ser més igualtat, el resultat va ser de 77 a 45, i que situa l'equip en la penúltima posició de la taula.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C