Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

La Marxa de les Valls de Cardós es reprén aquest diumenge celebrant l'11ª edició

El col·lectiu Esports KR2 es presentarà recuperant la caminada popular que recorre els pobles de la vall

Redacció Valls de Cardós | 28 d'octubre de 2022 a les 11:40
La Marxa de les Valls de Cardós, en una imatge d'arxiu | Comunitat de Municipis Cardosencs
Aquest diumenge 30 d'octubre se celebrarà l'11ª Marxa de les Valls de Cardós, que es reprendrà després de dos anys a causa de la pandèmia de la Covid-19. L'esdeveniment esportiu de germanor, que transcorre per diversos pobles de la vall a través dels camins tradicionals, finalitzarà amb un dinar popular.

Enguany, a més, s'estrenarà l'organització Esports KR2, un nou departament esportiu de la ja existent Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós, organitzadora de les altres edicions. La marxa compta amb el suport dels ajuntaments d'Esterri de Cardós, Lladorre i Vall de Cardós, i la col·laboració del Consell Esportiu del Pallars Sobirà, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, així com de diverses empreses vinculades a la vall, les quals han aportat obsequis que es sortejaran entre les persones participants.

En aquesta edició, per tal d'incloure un ventall de públic el més ampli possible, es proposen dos recorreguts: un de llarg i un de curt fent assequible la participació per diversos nivells. Tots dos traçats partiran del mateix punt, Ribera de Cardós, on es farà el repartiment de dorsals i continuaran junts per Cassibrós, Ainet de Cardós fins a Arrós de Cardós, on se situarà el primer avituallament i es bifurcaran les marxes.

La Marxa Llarga continuarà per Esterri de Cardós, Ginestarre, Boldís Jussà i Boldís Sobirà, on es farà el segon avituallament i fins a Tavascan, on hi haurà l'arribada i se celebrarà el dinar popular. Per la seva banda, la Marxa Curta continuarà pel camí d'Arrós al pont de Lladrós fins a Lladorre, hi haurà servei de transport per acabar d'arribar a Tavascan, on s'aplegaran per dinar tots els participants.

Aquesta serà la primera activitat d’Esport KR2, una nova agrupació de joves de la vall que s’ocuparà de l'àmbit esportiu en el si de l’Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós. El seu objectiu és promoure activitats esportives regulars així com esdeveniments puntuals per tal de donar valor afegit al territori ficant el focus a l'esport com a element cohesionador entre els pobles i el veïnat de la vall.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació