Divendres, 19 d'abril de 2024
obres

Rialp executa l'asfaltat i el fresat del carrer Sant Antoni i l'avinguda del Riu

La primera fase dels treballs ha comptat amb un ajut del Pla de cooperació de la Diputació de Lleida

Redacció Rialp | 24 d'octubre de 2022 a les 11:23
Segons l'alcalde, es tracta d'una obra llargament esperada | Ajuntament de Rialp
Rialp ha executat aquest cap de setmana una obra "llargament esperada", l'asfaltat i fresat del carrer Sant Antoni i d'un tram de l'avinguda del Riu. Així ho ha qualificat el seu alcalde, Gerard Sabarich, que ha detallat que els treballs s'han dut a terme gràcies a un ajut de la Diputació de Lleida, a través del seu Pla de cooperació.

Per altra banda, Sabarich ha explicat a Pallars Digital que abans de finals de novembre està previst que s'executi també el Pla de camins del departament de Territori, amb un import aproximat de 60.000 euros
 
Així mateix, durant la primavera es durà a terme una segona fase d'obres, de 120.000 euros, amb fons provinents del departament de la Presidència, de la Diputació, del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i del propi ajuntament.

A més, l'alcalde ha informat que el consistori ha demanat 140.000 euros al Departament d'Agricultura per abordar una tercera fase, i que encara està pendent de resoldre. En aquest sentit, Sabarich exposa que "no serà mai suficient", però assegura que es tracta d'una "bona inversió, que prou falta fa". 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació