Dijous, 18 d'abril de 2024
dansa

La dansa serà la protagonista de la tardor a Tremp

Fins a cinc companyies actuaran a la capital del Pallars Jussà en el marc del "Tardor en Dansa"

Redacció Tremp | 26 d'octubre de 2022 a les 10:35
La ciutat ha estat escollida per ser una dels que sempre ha apostat per la dansa contemporània | Ajuntament de Tremp
Tremp serà un dels sis municipis de Catalunya que acollirà Tardor en Dansa, una iniciativa pilot que forma part del Pla d'Impuls per tal de promoure la difusió de la dansa arreu del territori. Aquest dilluns 31 d'octubre, la plaça Capdevila rebrà 5 companyies de dansa que oferiran peces de curta durada per a tots els públics.

Es podrà gaudir d'actuacions d'uns 20 minuts cada una, de companyies com Ambae Company amb We all live in a box, Homeland Dance Company amb Ways, Scotoma de Clémentine & Lisard, Picnic on the moon de Júlia Godino i Alexa Moya i A cegues d'Elelei Company.

La capital del Pallars Jussà ha estat escollida per ser una de les ciutats que sempre ha apostat per la programació de dansa contemporània, ja que fa més de 10 anys que a Tremp s'hi pot gaudir de propostes culturals d'aquesta disciplina de consum més minoritari.

La iniciativa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació