Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Emma Bosch, campiona júnior de la Copa Marnaton d'aigües obertes

La nedadora de 14 anys, nascuda a Pobellà, ha sigut la millor en les sis proves puntuables del campionat

Redacció Pobellà | 20 d'octubre de 2022 a les 12:50
La integrant del CN Cervera (a la dreta) durant una de les proves celebrades enguany | Cedida
La nedadora pallaresa Emma Bosch s'ha proclamat campiona de la Copa Marnaton d'aigües obertes en categoria júnior. La jove de 14 anys, integrant del CN Cervera, ha participat aquest cap de setmana en la darrera de les sis proves puntuables de la competició, celebrada a Eivissa, on ha certificat la primera posició.

En els darrers mesos, la nedadora de Pobellà ha competit a Formentera, BarcelonaBegurSant Feliu de Guíxols i Cadaqués, on ha demostrat el seu gran potencial. Bosch ja va participar en la copa l'any passat, i tal com indiquen fonts de la família, l'any que ve repetirà l'experiència.

La vida d'Emma Bosch ha estat sempre lligada a les piscines. Des de ben petita ha demostrat un gran interès i destresa per la natació, desplaçant-se fins al Pont de Suert i Vielha per poder entrenar i competir. 

Actualment, però, i davant la manca d'infraestructures d'aquest tipus al Pallars i al Pirineu, la nedadora viu i cursa els seus estudis a Cervera, on pot entrenar amb el club de la capital de la Segarra.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació