Divendres, 19 d'abril de 2024
salut

El poblatà Ramon Canal, nou director del CatSalut en substitució de Gemma Craywinckel

Llicenciat en Medicina i diplomat en Gestió Hospitalària, durant nou anys va ser director dels Serveis Mèdics del Futbol Club Barcelona

Redacció Barcelona | 19 d'octubre de 2022 a les 10:18
Canal ja va ocupar diversos càrrecs a la Generalitat amb anterioritat | CatSalut
El Govern ha nomenat aquest dimarts Ramon Canal nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut) en substitució de Gemma Craywinckel. Nascut a la Pobla de Segur l'any 1961, és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Gestió Hospitalària per ESADE, entre altres títols, com el Programa de Doctorat en Salut Pública per la Universitat de Barcelona.

Del 2006 al 2015, va ser director dels Serveis Mèdics del Futbol Club Barcelona i actualment era director de l'Oficina de la Comissió Interinstitucional Nou Clínic de l'Hospital Clínic. A més, Canal ja ha ocupat diversos càrrecs a la Generalitat amb anterioritat. El 2006 va ser secretari general del conseller primer del Departament de la Presidència, i, entre el 2003 i el 2006, secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Per altra banda, al CatSalut va ser gerent d'Empreses Públiques i Consorcis Sanitaris el 2006 i, entre el 2001 i el 2003, gerent de la Regió Sanitària Centre. El nou director també ha treballat a diversos hospitals.

Entre el 1997 i el 2001 com a director assistencial de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Del 1988 al 1997 va ocupar diversos càrrecs a l'Hospital Mútua de Terrassa i, entre el 1986 i el 1988, a l'Hospital General de Catalunya. També ha treballat en altres empreses i consorcis.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació