Divendres, 26 d'abril de 2024
obres

L'Ajuntament de Tremp es proposa reformar la casa consistorial amb fons «Next Generation»

El projecte presentat preveu millorar l’eficiència energètica, l’accessibilitat i l’acústica de l'edifici

Redacció Tremp | 18 d'octubre de 2022 a les 07:28
Imatge de l'edifici del consistori trempolí | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha presentat un projecte de millora de l’eficiència energètica, accessibilitat i acústica de la casa consistorial a la convocatòria de subvencions pels fons europeus Next Generation. En total, el projecte preveu destinar 724.015,21 euros a finançar reformes i intervencions en l’edifici del consistori.

Actualment, el sistema elèctric i de calefacció és poc eficient, l'envolupant tèrmic de l'edifici és feble i en moltes parts manca d'aïllament. A més, algunes sales de reunions i el punt d’atenció al ciutadà tenen un aïllament acústic inexistent o inadequat.

Per pal·liar aquestes mancances, són diverses les actuacions que es volen dur a terme, com la instal·lació d'elements del sistema d'il·luminació interior i exterior de tecnologia LED més eficient que l’actual; la instal·lació de plaques fotovoltaiques d'autoconsum; la substitució del sistema de climatització; la millora de l’aïllament de la façana, així com la substitució integral de totes les fusteries exteriors.

També es duran a terme millores acústiques i reformes als lavabos de la planta baixa per habilitar un nou lavabo accessible, entre altres. L'ajuntament treballa per obtenir l’ajuda europea per poder portar a terme aquest projecte que, segons informa el consistori, ajudarà a millorar la qualitat i l'accessibilitat dels espais i reduir els efectes del canvi climàtic.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació