Dissabte, 20 d'abril de 2024
ramaderia

Esterri d'Àneu clou la Fira de Santa Teresa amb èxit de públic

L'esdeveniment ramader ha acollit unes 4.500 persones, amb les subhastes i els concursos de Vaca Bruna i Cavall Pirinenc català com a preferits dels assistents

Tomàs Garcia Espot Esterri d'Àneu | 17 d'octubre de 2022 a les 15:06
Un dels moments del Concurs de Cavall Pirinenc català | Ajuntament d'Esterri d'Àneu
Unes 4.500 persones han visitat aquest cap de setmana la Fira de Santa Teresa d'Esterri d'Àneu. Són dades confirmades a Pallars Digital per l'alcalde de la capital aneuenca, Pere Ticó, que ha afirmat que l'esdeveniment ha estat tot un èxit i que possiblement es tracta de l'any on hi ha hagut més afluència de públic.

A més, segons Ticó, el fet que sigui la primera edició amb "plena normalitat" després de la pandèmia de la Covid-19 "s'ha notat molt", tot afegint que durant aquests dies "el temps ha acompanyat". La fira ramadera d'enguany ha tingut com a plats forts i preferits pel públic el 41è Concurs Comarcal Vaca Bruna i el 27è Concurs de Cavall Pirinenc català, així com els tasts de carn d'aquests animals.
 
 
A banda dels animals, la Fira de Santa Teresa també va acollir el mercat de productes artesans, ramaders i mercaderia en general, que va tenir lloc al recinte firal. Així mateix, la quadra de Casa Gassia va ser la seu de la presentació d'un llibre de Feliu Izard sobre el centenari de la construcció i obertura del Port de la Bonaigua.

Després de fer un balanç de l'esdeveniment, Pere Ticó apunta que una de les propostes de millora de cara a l'any que ve serà la col·locació de grades al recinte firal per tal d'acollir totes aquelles persones que volen assistir als concursos de cavalls i vaques. En aquest sentit, l'alcalde ha constat la manca d'espai en aquesta zona, fet que s'haurà de millorar per tal d'assegurar la comoditat del públic.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació