Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Distingeixen 57 esportistes i clubs del Pirineu pels èxits aconseguits el 2021

El 4t acte de reconeixement s'ha celebrat aquest dijous al cinema Els Til·lers de Sort

Redacció Sort | 8 d'octubre de 2022 a les 09:13
Foto final de l'acte amb tots els esportistes reconeguts | Govern
La Generalitat de Catalunya ha reconegut aquest dijous durant un acte al cinema Els Til·lers de Sort 53 esportistes, 3 equips i 1 clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van obtenir un èxit destacat durant el curs 2021 en les seves respectives especialitats en competicions d’àmbit català, estatal i internacional. Els 57 guardons s'inclouen en 9 disciplines esportives o federacions.

L’any 2021, 28 d’aquests esportistes van quedar primers en Campionats de Catalunya, 57 van fer podi en Campionats d’Espanya; 20 van aconseguir medalles d’or, 1 va fer podi en Campionat del Món i 3 en Europeus.

L'Associació Esportiva Pallars i el Kayak Sort van ser dos dels clubs pallaresos reconeguts, mentre que esportistes del Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) també van ser distingits durant l'acte. 

Entre els esportistes premiats també hi havia Núria Vilarrubla (diploma olímpic als JJOO Tokyo 2021) i Miquel Travé (piragüisme), així com la isonenca Clàudia Llessuy (atletisme), Arnau Cases (entitats excursionistes), Jaume Pueyo i Maria Iglesias (esports d’hivern), entre d’altres. A tots els esportistes i equips guardonats se’ls ha lliurat una reproducció de la litografia de l’artista Jordi Bresolí, titulada Laurus. La metamorfosi del llorer.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació