Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG SETEMBRE: Ja coneixem els guanyadors dels dos exemplars d’«Al llac», de Maria Barbal!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Redacció Pallars | 29 de setembre de 2022 a les 11:55
Gaudeix amb Pallars Digital de la darrera novel·la de Maria Barbal | ACN/PD
Ja coneixem el nom dels guanyadors del sorteig de subscriptors del mes de setembre, consistent en un exemplar d’Al llac, la darrera novel·la de l'escriptora trempolina i Premi d'Honor de les Lletres CatalanesMaria Barbal. N’hem sortejat dos exemplars, gentilesa de Grup 62, per tant, aquest mes tenim dos guanyadors.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, han estat Judit S. (Tremp) i Agustí F. (Peramea). Enhorabona!

Una trajectòria brillant


Maria Barbal (Tremp, 1949) es va donar a conèixer amb la novel·la Pedra de tartera (premis Joaquim Ruyra 1984 i Joan Crexells 1985). La seva obra com a novel·lista també comprèn títols rellevants com Escrivia cartes al cel (1996), Carrer Bolívia (1999), Bella edat (2003), País íntim (Premi Prudenci Bertrana 2005) i Emma (2008).
 

Acte d’entrega del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Maria Barbal. Foto: ACN


​Debutà com a autora de narracions amb La mort de Teresa (1986), i ha publicat els volums de relats Ulleres de sol (1994), La pressa del temps (2009) i Cada dia penso en tu (2011). L'any 2014 va publicar la novel·la En la pell de l'altre. Amb A l'amic escocès, el 2019, va cloure l'anomenat Cicle del Pallars, i el 2021 va guanyar el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria literària, i el Premi Josep Pla amb la novel·la Tàndem, que ha estat traduïda a l'italià, l'eslovè i l'alemany.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 107 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. Si no sou subscriptors, us animem a fer-vos-en! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu i rebreu cada setmana al vostre correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa.

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: octubre


El proper sorteig tindrà lloc el mes d'octubre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 d'octubre. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació