16 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs ha augmentat en un 15% l'afluència de passatgers aquest estiu

Més de 14.000 persones han gaudit de les activitats al Parc Astronòmic del Montsec (PAM), un 10% més respecte l'any passat

Redacció La Pobla de Segur | 28 de setembre de 2022 a les 11:20
El Tren dels Llacs en una imatge d'arxiu | FGC
El Tren dels Llacs, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha augmentat l'afluència de passatgers en un 15% durant aquesta temporada. Un total de 2.957 persones han gaudit del recorregut panoràmic pel Prepirineu. L'equipament va iniciar la temporada el passat 23 d'abril, amb les circulacions del tren històric i del tren panoràmic.

Aquest darrer disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Al llarg del seu recorregut, passa per un total de quatre llacs, 40 túnels i 75 ponts en els 89 quilòmetres de traçat.

Per la seva banda, el Parc Astronòmic del Montsec (PAM) també pot presumir de bones xifres. Durant aquesta temporada ha rebut un total de 14.341 persones, una xifra que suposa un increment del 10% respecte l'any passat.

A més, aquest fet es tradueix en la recuperació del nivell d'activitat habitual, tant de visites diürnes com nocturnes, d'acord amb la normalització de restriccions d'aforaments i al compliment del seu calendari d'obertura.


Altres notícies que et poden interessar







 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació