Divendres, 19 d'abril de 2024
subhasta

Ferrocarrils de la Generalitat ven per 960.000 euros l’Sport Center de Rialp

La Fundació Pere Tarrés, que des de fa anys ja tenia llogat part de l’espai, ha adquirit les instal·lacions, situades al costat de la carretera C-13

Redacció Rialp | 27 de setembre de 2022 a les 10:38
El primer preu de sortida va ser de més d'1,2 milions d'euros | Gimnàs PlaySports
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) finalment ha pogut vendre l'Sport Center de Rialp a principis d'aquest mes de setembre. Després que al juny la subhasta per adquirir les instal·lacions quedés deserta, la Fundació Pere Tarrés les ha comprat per un total de 960.300 euros. De fet, l'entitat ja tenia llogat part de l'espai des de fa anys.

Fa mesos, la manca d'ofertes per l'Sport Center va obligar a FGC a obrir una nova licitació; el preu de sortida inicial, quan es va posar a la venda al mes de maig, era de 1.200.373 euros. El canvi de mans d'aquest complex esportiu, situat al costat de la carretera C-13, es va decidir abans de la pandèmia. Per aquest motiu, l'empresa pública no havia iniciat el procés d'adjudicació fins aquest mateix any.
 
 
Anys enere, l'Sport Center formava part de Port Ainé, però fa 15 anys la Generalitat va adjudicar-lo a Ferrocarrils, també per via subhasta. Des de fa 25 anys, una empresa de la comarca gestiona el gimnàs del centre, mentre que altres equipaments del lloc, com ara l'alberg, estan dirigits per diverses entitats.

Quan es va fer pública la decisió d'FGC, aquestes empreses també van ser avisades de la futura subhasta, mentre que es va deixar entreveure que els contractes vigents amb aquestes serien respectats pel futur propietari per mijtà de les clàusules del contracte de contraveda.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació