Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

Arrenca la campanya de vacunació de la quarta dosi contra la Covid-19 i la grip al Pallars

Aquest dilluns s'han vacunat la pràctica totalitat dels usuaris de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort

Redacció Sort | 27 de setembre de 2022 a les 08:19
Un usuari de la residència pallaresa rebent un dels vaccins | Salut
Les campanyes conjuntes de la vacunació de la segona dosi de record -quarta dosi- contra la Covid-19 i contra la grip han començat puntualment aquest dilluns a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. El tret de sortida ha sigut des del Pallars Sobirà, concretament a la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort, on s’han vacunat 39 dels seus 40 residents, i pràcticament tots amb els dos vaccins.

Durant les properes setmanes està previst vacunar els més de 700 usuaris dels 14 centres residencials de gent gran, d’atenció a les persones amb discapacitat i de salut mental. També es vacunaran els seus treballadors i les persones ingressades als centres sociosanitaris.

Així mateix, es prioritzarà la vacunació de les persones majors de 80 anys que no estan institucionalitzades, que seran vacunades als seus CAP de referència. Més endavant s’obrirà la vacunació a la resta de grups de risc. L’objectiu de Salut és acabar la vacunació de les persones amb condicions de risc prioritzades al voltant del 30 de novembre, sempre segons el ritme d’arribada de les vacunes.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació