Divendres, 19 d'abril de 2024
medi ambient

Ajornat el «Mountain Calling» a causa de la mala previsió meteorològica

Les jornades populars de neteja i recollida de residus a les muntanyes d’Espot i Port Ainé finalment tindran lloc l’1 i 2 d’octubre

Redacció Pallars Sobirà | 22 de setembre de 2022 a les 11:58
El projecte pretén sensibilitzar sobre la problemàtica de la brossa als rius i espais naturals | ACN
La previsió de mal temps ha obligat a ajornar el Mountain Calling, les jornades de neteja i recollida de residus previstes per aquest cap de setmana a les muntanyes d'Espot i Port Ainé. El projecte, que pretén sensibilitzar a la població sobre la problemàtica de la brossa als rius i espais naturals de les comarques pallareses, finalment tindrà lloc els propers 1 i 2 d'octubre, tal com han informat des de l'organització.

Així, el dissabte 1 es durà a terme la recollida a Port Ainé. La jornada donarà el tret de sortida a les 9h del matí amb un esmorzar i un briefing a l'Hotel 2000, mentre que la batuda s'iniciarà mitja hora després a la cota 1.650. A les 13h es realitzarà la separació i l'agrupament dels residus recollits, mentre que una hora després se celebrà un dinar popular i es farà la valoració de la jornada.

Al dia següent, la jornada s'estructurarà de la mateixa manera a Espot, començant a partir de la cota 1.500. Tot i l'ajornament del Mountain Calling, l'organització ha volgut agrair a les més de 260 persones inscrites, i els hi demana que tornin a omplir el formulari per poder participar a les activitats.

La iniciativa, a banda de conscienciar sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, també vol fomentar la pràctica esportiva respectuosa amb l'entorn i els "locals" que hi viuen.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació