Dissabte, 18 de maig de 2024

Mostremp organitza el primer concurs de curtmetratges fets al Pallars i l'Alta Ribagorça

La idea és fomentar la participació local en un festival que s'ha afiançat en l'escena cultural pallaresa en només dos edicions

Pallars Digital 25 de febrer de 2014 a les 16:07
L'associació d'amics del cinema de Tremp 'Mostremp', ha posat en marxa aquest any el primer concurs de curtmetratges fets al Pallars i la Ribagorça. La temàtica dels curtmetratges a concurs és lliure. Tot i així, es valorarà la potenciació de valors lligats al món rural i hauran d'estar rodats a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà o l'Alta Ribagorça. El premi per al curt guanyador està dotat amb 300 euros.
 
La intenció de Mostremp, segons el seu director, Lluís Roy, és "promocionar i fomentar la creació de curtmetratges a les nostres comarques" i, a la vegada, "donar resposta a tots els treballs locals presentats en les anteriors dos edicions del certamen", que si bé és cert que l'any passat ja es van reproduir en un passi, fins ara no havien entrat mai a concurs. 
 
Segons Roy, la idea és que el public també pugui votar els curtmetratges presentats en aquest concurs, i espera que sigui un "al·licient" per a l'edició de Mostremp d'enguany, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d´agost al cinema La Lira de Tremp.
 
Aquells que estiguin interessats en participar tenen temps fins el proper 28 d'abril per presentar els seus curtmetratges. Podeu veure les bases del concurs en aquest enllaç.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor