Dijous, 25 d'abril de 2024
piragüisme

Ajornen per manca d’aigua el Campionat de Catalunya d'estil lliure de piragüisme de Sort

L'extrema sequera impedeix a Endesa garantir un cabal suficient per la disputa de la competició, que havia de tenir lloc aquest dissabte al Parc de l'Aigüerola

Redacció Sort | 21 de setembre de 2022 a les 10:05
Imatge d'una prova de freestyle celebrada a Sort fa uns anys | Ajuntament de Sort
Sort ha hagut d'ajornar el Campionat de Catalunya d'Estil Lliure de piragüisme que s'havia de disputar aquest dissabte al parc de l'Aigüerola de la capital del Sobirà. El motiu és la manca d'aigua al riu Noguera Pallaresa, on a causa de l'extema sequera i les restriccions, Endesa no pot garantir un cabal mínim perquè la prova es pugui realitzar.
 
La situació ha portat la Federació Catalana de Piragüisme i el Club Piragüisme Salt-Ter a suspendre l'esdevinment i a reprogramar-lo per a més endavant, amb tota probabilitat per al proper 22 d'octubre. De fet, el club gironí ja va demanar que la prova es realitzés a la capital pallaresa precisament per la mateixa raó, la manca d'aigua.
 
En total, la Noguera Pallaresa necessitaria un mínim de cinc hores de cabal elevat al dia, prop d'uns 27 metres cúbics, per poder celebrar la prova amb normalitat. Des de l'organització lamenten, però, que Endesa no pot garantir aquestes hores a causa de la sequera, i tan sols en pot oferir una entre setmana i tres durant el cap de setmana. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació