Dijous, 25 d'abril de 2024
futbol

El CF Tremp empata contra el Térmens en el retorn a Segona Catalana (1-1)

A Tercera, el CF Pobla s'estrena amb derrota contra el Vallfogona de Balaguer (3-4)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 19 de setembre de 2022 a les 08:10
L'equip trempolí va pagar car jugar amb 10 tot i disposar de bones ocasions | CF Tremp
El CF Tremp ha tornat a posar els peus a l'exigent i dura Segona Catalana empatant contra el Térmens aquest diumenge. Els dos equips van trepitjar la gespa del Pedrasanta sabent que jugarien un partit complicat i així va ser. Tot i dominar en el joc, els homes de Jordi Bacardit van haver de jugar amb 10 des del minut 38 després que Mutu fos expulsat per una agressió a un rival.

Així i tot, abans del descans els blanc-i-negres es van posar per davant gràcies a Jordi Ponsich, l'últim jugador en ser renovat per l'equip de la capital del Jussà. A la represa, i tot i la inferioritat numèrica, les sensacions dels locals eren bones, i fins i tot van disposar de tres ocasions clares per ampliar el marcador. Amb un home menys, però, el cansament va acabar passant factura, i al minut 72 Carrasco feia el gol de l'empat que deixava amb mal regust de boca al Tremp.

Tot apunta que la greu lesió de genoll apartarà Albert Turch dels terrenys de joc. Foto: TGE

El Pobla cau amb un home menys i diu adeu a Turch

La temporada tampoc ha començat de la millor manera per al CF Pobla. Els de Santi Fité rebien a Rialp al Vallfogona a un rival molt exigent i que enguany ha renovat la plantilla. La capacitat ofensiva dels visitants va quedar demostrada ben aviat, quan Cortasa anotava als 25 minuts i ho feia de nou als sis minuts de la represa. Entremig, les files poblatanes van haver de lamentar la greu lesió de genoll d'Albert Turch, que malauradament, i tal com explica el mateix jugador, l'apartarà per sempre dels terrenys de joc.

Al segon temps, els blanc-i-vermells van intentar remuntar, i al minut 60 Miki Molleví retallava distàncies. Més tard, al 73, Xavi Castells empatava marcant un autèntic golàs de falta que va deixar clavat el porter rival. Tot plegat, però, amb el Pobla jugant amb 10 homes després de l'expulsió d'Oriol Plancheria al 64. Un fet que el rival aprofitava per capgirar les tornes en dos minuts i col·locar el 2-4 al marcador. Malgrat l'intent de reacció amb el gol de Molleví al 89, la primera jornada de Tercera Catalana ha sigut negra per al Pobla, que tot i el bon joc desplegat haurà de millorar en l'aspecte defensiu.

El derbi pallarès torna al bàsquet

Tot i que la temporada basquetbolística al Pallars encara no ha començat -ho farà aquest cap de setmana- la notícia més important és que enguany els espectadors podran tornar a gaudir del derbi entre les capitals pallareses després de dues temporades d'absència. El Natural Optics Pallars i el CB Sort, doncs, es veuran de nou les cares a la pista, aquest cop a la categoria Sènior després que els trempolins renunciessin a pujar a Tercera Catalana.

El primer dels derbis tindrà lloc d'aquí menys de dues setmanes, el dissabte 1 d'octubre a les set de la tarda, a la pista dels de la capital del Sobirà. La tornada al pavelló del Juncar serà el 5 de febrer.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15