16 d'abril de 2024
participació ciutadana

La Pobla preguntarà als veïns com millorarien o què li falta al parc alcalde Boixareu

Fins al dia 24 es recolliran propostes i des del 26 fins el 2 d’octubre es podran escollir les quatre idees més votades

Redacció la Pobla de Segur | 13 de setembre de 2022 a les 09:35
El parc poblatà ple durant el darrer Fem Colla | TGE
L'Ajuntament de la Pobla de Segur preguntarà als veïns i les veïnes del municipi de quina manera millorarien l’espai o amb quin equipament hauria de comptar el parc Alcalde Boixareu. La consulta constarà de dues fases: una primera de recollida de propostes i, posteriorment, la votació de les quatre idees més proposades.

Així, qui hi vulgui participar podrà fer arribar la seva proposta a través de les xarxes socials o presencialment omplint una butlleta de participació que estarà disponible al consistori, la biblioteca, el telecentre, el centre cívic, l’escola Els Raiers, l’escola bressol i durant el Festival Gastronòmic Vianda. La recollida de propostes es podrà fer fins el 24 de setembre.
 
 
Posteriorment s’obrirà la fase de votació, que es durà a terme a l’aplicació Línia Verda fins el 2 d’octubre. La regidora de comunicació de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, Sílvia Servent, ha destacat que de la consulta en sortirà la proposta més votada i que la resta "les guardarem amb una borsa d’idees perquè en futures actuacions ja sapiguem quines necessitats detecta la ciutadania", afirma.
 

 

Altres notícies que et poden interessar: 


 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació