Divendres, 3 de maig de 2024
Successos

Detingut després d'agredir dos germans amb una ampolla a les festes d'Isona

L'agressor, en llibertat provisional, resta a l'espera del judici

Redacció Isona i Conca Dellà | 2 de setembre de 2022 a les 12:16
Els dos germans van haver de ser traslladats en ambulància | Mossos d'Esquadra
Un jove de 24 anys de Tremp va ser arrestat el passat dissabte 27 d'agost per part dels Mossos d'Esquadra després d'agredir amb una ampolla de licor dos germans d'Isona i Conca Dellà durant les festes del municipi. 

Segons va avançar el diari Segre, una de les víctimes va resultar ferida amb un trencament del crani i l'altra va patir diversos talls a la cara i un braç. Els fets van tenir lloc de matinada quan el detingut, sota presumptes símptomes d'alcohol o drogues, hauria començat a molestar un grup de veïns del poble; fins i tot, intentant robar les begudes que consumien.

La situació va anar escalant fins que l'acusat va estampar-li una ampolla de whisky al cap d'un d'ells. Tot seguit, el germà de la víctima que es trobava en el mateix grup, va intentar defensar el seu familiar quan l'altre, amb l'ampolla trencada, també el va acabar atacant amb la mateixa botella propinant-li diversos talls. La resta de veïns van aconseguir retenir l'agressor fins a l'arribada dels Mossos. 

Els dos germans van haver de ser traslladats en ambulància a l'hospital de Tremp. Un dels agredits, que va rebre un cop al cap, va ser derivat a l'hospital Arnau de Vilanova on va ser intervingut al quiròfan per l'enfonsament d'una part del crani. 

L'agressor, en llibertat provisional, resta a l'espera del judici. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació