Dissabte, 20 d'abril de 2024
cordevi

La 5a edició del Cordevi, el festival gastronòmic del Pallars, ja té cartell

Inclourà una quinzena d'activitats: concerts, espectacles, cursos de cuina, jornades tècniques

Pallars Digital 29 d'agost de 2022 a les 20:37
Activitat del festival Cordevi a les vinyes de Terrer de Pallar | Al teu gust
L'Ajuntament de Tremp ha presentat el cartell de la 5a edició del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars organitzat a través del programa municipal Al teu gust, aliments del Pallars

El protagonista de la gràfica d'aquest any és un corder xisquet que vol reivindicar una gastronomia i productes agroalimentaris que fan del Pallars un territori autèntic i amb molt per descobrir. A la vora del corder, que mira l'espectador per interpel·lar-lo i fer-lo còmplice, una copa de vi en forma de cor que recorda que el Cordevi "és festa, descoberta i connexió amb la natura". 

El festival d'enguany comptarà amb més d'una quinzena d'activitats: concerts, espectacles, cursos de cuina amb degustació, i jornades tècniques com la de Vins del Pirineu o la de cuina del corder del Pallars. Així, l'acte que obrirà aquest festival serà un concert a la capital del Jussà el dissabte, 30 de setembre, a càrrec de Dani Nel·lo. Com l'any passat, l'entrada inclou un Paquito trempolí, un entrepà de corder que cada restaurant elabora amb una recepta pròpia. 

La novetat d'enguany seran les Viniverses, unes converses disteses amb una copa de vi per parlar i reflexionar sobre reptes individuals i col·lectius i les maneres d'afrontar-los. Hi haurà tres propostes, que també comptaran amb actuacions de música, poesia o dansa en entorns singulars de Tremp.

Les diverses fires de tardor que tenen lloc a la comarca acabaran de bastir una oferta completa i atractiva per a públics de totes les edats i condicions, tant pallaresos com visitants. 
 

El cartell del Cordevi d'enguany Foto: Ajuntament de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació