Divendres, 26 d'abril de 2024
bàsquet

Finalitza amb èxit de participació el circuit pallarès de 3x3 de bàsquet

Salàs, Talarn, Guàrdia i la Pobla de Segur han estat les seus dels tornejos, organitzats conjuntament amb el Club Bàsquet Tremp

Tomàs Garcia Espot Pallars | 26 d'agost de 2022 a les 11:51
Un dels partits del torneig celebrat a Salàs de Pallars | Pere Montiel
El circuit pallarès de 3x3 de bàsquet ha finalitzat aquest dijous amb un gran èxit de participació. Els tornejos, organitzats pel Club Bàsquet Tremp, han tingut lloc a Salàs de Pallars l'11 d'agost, a Talarn el 17, a Guàrdia de Noguera el dia 22, i a la Pobla de Segur el 25.

En totes quatre competicions, el nombre d'equips participants ha estat alt, entre 17 i 18. Un fet que consolida aquest esdeveniment esportiu com una cita d'estiu imprescindible. La idea de fer un circuit d'aquesta modalitat de bàsquet va sorgir l'any passat, després de l'èxit del 3x3 a Salàs de Pallars, que va reunir fins a 22 equips, i el de Guàrdia, localitats que enguany han repetit com a seus.

Imatge del 3x3 celebrat a Guàrdia el passat 22 d'agost. Foto: Miquel López


Els tornejos estaven organitzats en dues categories: la de menors de 14 i la de majors de 14 anys. Els equips disputaven primer una lligueta, i posteriorment s'enfrontaven a les semifinals i la final. En les quatre ocasions els participants es van poder endur un obsequi, ja fos en forma de samarreta commemorativa, una entrada per la pisicina o bé aigua i refresc.

El bàsquet, però, no ha sigutt l'únic esport practicat aquest estiu al Pallars. Pobles com SalàsAramunt o Rialp també han dut a terme tornejos de futbol en motiu de les seves respectives festes majors. Per altra banda, el volei i el pàdel tampoc s'han volgut quedar enrere, i la Pobla, Tremp i Guàrdia ​també han organitzat tornejos d'aquests esports.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació