Divendres, 26 d'abril de 2024
música

Talarn clou el cicle de concerts de l'Estivalet Cultural amb l'actuació de Tina & Joe

El cicle d'arts escèniques iniciat l'any passat es consolida amb la seva 2ª edició

Redacció Talarn | 26 d'agost de 2022 a les 11:27
El duet està format per Tina Masawi i José Antonio Hernández | Tina&Joe
Talarn clourà aquest divendres a les 22:30 h el cicle de concerts de l'Estivalet Cultural amb l'actuació de Tina & Joe. El duet format per la vocalista Tina Masawi i el cantant i guitarrista José Antonio Hernández conjugarà estils clàssics i moderns com el soul, el jazz, el pop i el rock.

Aquest serà el darrer concert de la 2ª edició del cicle d'arts escèniques iniciat l'any passat per l'Ajuntament de Talarn. Prèviament, el 24 de juny, Mabel Flores va ser l'encarregada de donar el tret de sortida a l'Estivalet amb un concert acústic contra la violència de gènere. La jove, amb una intensa trajectòria musical, és una habitual de l'escena catalana i una de les grans apostes del panorama mestís actual.
 

Posteriorment, el 8 de juliol, va ser el torn del conjunt format per Pep Lladó i Carlitos Miñarro. Uns músics de solera i llarga carrera, que van presentar una proposta festiva que els consagrava com un duet per fer ballar i arrencar un somriure a tothom que cregui que la vida s'ha de gaudir: La Rumba Blanca.

I finalment, el passat 12 d'agost el cantautor Pol Joven va donar a conèixer el seu nou projecte indie-folk amb caire més emotiu i intimista: Hoven. L'artista s'inspira en viatges, paisatges i vivències i les obres agafen referències a artistes com Ben Howard, Bon Iver, John Prine o John Denver.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació