Diumenge, 12 de maig de 2024
aparcament

La Pobla de Segur posa en marxa la nova zona blava gratuïta

Els aparcaments entre les avingudes Catalunya Sant Miquel del Pui estaran disponibles per a cada vehicle un màxim de 20 minuts

Redacció la Pobla de Segur | 23 d'agost de 2022 a les 11:43
La zona blava té capacitat per a tres vehicles | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha posat en un funcionament una nova zona blava gratuïta. El nou lloc d'aparcament, situat a la cruïlla entre l'avinguda Catalunya i Sant Miquel del Pui del municipi, té capacitat per a tres vehicles i un temps màxim d'estada de 20 minuts.

Per aquest motiu, els conductors que en facin ús hauran de deixar un comprovant horari, ja sigui amb disc-rellotge o una annotació manual. Pel que fa als horaris, la zona estarà operativa tots els dies de la setmana, des de les 8 del matí a les 14 h, i des de les 17 h a les 21h.

Es tracta de la segona zona blava gratuïta que el consistori poblatà ha posat en funcionament. La primera se situa davant l'Església Nostra Senyora de Ribera i consta de quatra places i el mateix sistema de validació horària. 

Aquest sistema és una de les mesures que l'Ajuntament ha posat en pràctica per tal de regular l'aparcament dins del poble, un problema que augmenta de magnitud els dies de més afluència, especialment durant el dimecres, quan té lloc el mercat setmanal, o bé durant els mesos d'estiu. 

Per altra banda, el consistori ja va habilitar fa poc un nou aparcament gratuït, situat a l'avinguda Madrid, mentre que arran de la millora de la plaça de la Pedrera, es van pintar les línies per així ordenar els vehicles estacionats. En aquest sentit, l'ordenança de circulació aprovada fa gairebé dos anys també permet a la policia local del municipi multar els vehicles mal aparcats o en zones prohibides.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació