Diumenge, 19 de maig de 2024
treball

Nou persones aturades troben feina gràcies al programa «Treball i Formació» del Jussà

​És el desè any que el Consell Comarcal implementa aquests tipus d’accions, que han permès treballar en diferents períodes a un total de 155 persones

Redacció Tremp | 17 d'agost de 2022 a les 10:02
Imatge dels nou participants de la iniciativa amb representants del Consell | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat una nova edició del programa Treball i FormacióUna iniciativa en la qual des del passat mes de maig hi participen nou persones que realitzen diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals i senders.

L’equip de govern del Consell Comarcal s’ha reunit recentment amb els i les participants al programa per tal de fer-ne la presentació oficial, però també per conèixer de primera mà com estan desenvolupant la seva feina i quines inquietuds o propostes de millora volen aportar per tal que l’experiència sigui més eficient.

Aquesta actuació impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), està finançada al 100% pel Fons Social Europeu i va adreçada a persones de 52 anys o més, a persones que cobren la renda garantida de ciutadania i a persones en risc de caure en atur de llarga durada.

La finalitat dels contractes és fomentar que les persones aturades millorin la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant aquest contracte laboral. El programa ofereix també un acompanyament als treballadors i les treballadores que hi participen que els dóna suport durant els 12 mesos en que s’executa.

Durant la presentació, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha posat en valor la importància de donar noves oportunitats i noves experiències laborals a persones a l’atur per tal que puguin reorientar el seu futur professional.

És el desè any consecutiu que el Consell implementa aquests tipus d’accions, que en total han permès treballar en diferents períodes a un total de 155 persones. Paral·lelament, i mitjançant altres programes del SOC, estan treballant altres quatre persones que finalitzen els seus contractes a finals d’any i durant el primer trimestre del 2023.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació