Divendres, 19 d'abril de 2024
agressió

Una dona de Tremp denuncia una agressió quan tornava a casa seva

Els fets van tenir lloc dilluns quan un home la va agafar fortament per la cintura en el moment d'entrar al portal

Redacció Tremp | 17 d'agost de 2022 a les 11:15
Els fets van tenir lloc a l'avinguda Pirineus de la capital del Pallars Jussà | Jordi Ubach
Una dona de Tremp va patir una agressió aquest dilluns quan es disposava a entrar al portal del seu domicili, situat a l'avinguda Pirineus de la capital del Jussà. Segons expliquen els Mossos d'Esquadra i fonts de la família de la víctima, prop de les 10 del matí, la dona, que venia de comprar d'un supermercat proper, va veure un home recolzat sobre el capó del seu cotxe.

Quan estava a punt d'entrar a casa, i sense dir res, el presumpte agressor s'hi va abraonar  subjectant-la amb les dos mans per la cintura. La dona va començar a cridar, demanant-li si volia diners o menjar, però l'home, expliquen, no va obrir la boca en cap moment, al mateix temps que no parava d'agafar-la.

Els crits van alertar un noi que treballava en un taller proper, que tot i els esforços, no va poder reduir l'individu. No va ser fins que dues persones més, que circulaven en cotxe per la zona, van arribar al lloc quan van poder separar l'agressor de la víctima. Sortosament, i segons indiquen informacions policials, la dona no va patir cap lesió.

Amb l'arribada de la patrulla dels Mossos d'Esquadra, el sospitós va seguir sense dir res, i segons fonts familiars, mostrant "una actitud xulesca" en tot moment. Els agents va procedir a identificar-lo, però no el van arrestar. Per la seva banda, la dona ha presentat una denúncia a la policia catalana, que ha obert diligències per esclarir els fets.

Fonts de la família han contactat amb Pallars Digital per denunciar aquests fets i per alertar la població per si es poden tornar a repetir, ja que, asseguren, el presumpte agressor és una persona ja coneguda i identificada pels Mossos anteriorment. En aquest sentit, expliquen que l'home "es mou entre Tremp i Pobla" i que durant l'agressió duia una gorra.


 Ampliarem informació

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació