16 d'abril de 2024
comerç local

Campanya d’estiu del comerç del Jussà per impulsar el consum

Uns 200 comerços de la comarca decoren els seus establiments amb ventalls per reivindicar el comerç de proximitat

Redacció Tremp | 1 d'agost de 2022 a les 15:44
Detall d’un ventall de la campanya | Ajuntament de Tremp
Aquest estiu, els establiments comercials i de serveis del Pallars Jussà volen captar l'atenció dels vianants locals i visitants amb una campanya que convida a "espolsar-se la calor" i a promoure el consum de proximitat.

Les noves tendències de mercat i l'augment del consum online a través de plataformes de venda d'arreu del planeta incideixen de forma molt negativa en el "petit comerç", especialment en els entorns rurals. A més, aquestes tendències també tenen un impacte nefast en el medi ambient, que entre altres coses, fa augmentar els nivells de CO2 i en conseqüència, les temperatures.

Per tot això, el comerç del Pallars Jussà, a través del projecte de dinamització comercial que impulsa l'Ajuntament de Tremp, ha escollit uns ventalls de colors per decorar els aparadors aquest estiu. El missatge que els acompanya és "aquest estiu compra al Pallars".

Així mateix, el Comerç Associat de Tremp (CAT) col·labora amb la campanya amb una rifa de ventalls entre els clients que van participar al Tremp Market, l'esdeveniment de comerç nocturn que va tenir lloc el passat divendres a la plaça Capdevila de Tremp.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació