Dijous, 25 d'abril de 2024
comerç local

La «Shopping Night» es transforma aquest divendres en el «Tremp Market»

La jornada tindrà lloc a la plaça Capdevila de 19h a 23:30h i comptarà amb una vintena de parades i activitats variades

Redacció Tremp | 28 de juliol de 2022 a les 12:06
Imatge d’arxiu d’una edició anterior de la nit del comerç de Tremp | Ajuntament de Tremp
Una vintena d'establiments adherits al Comerç Associat de Tremp (CAT) traslladaran aquest divendres les seves botigues a la plaça Capdevila de la ciutat per celebrar el Tremp Market, un esdeveniment de vespre-nit que uneix compres de proximitat, desfilades i demostracions de perruqueria en un ambient festiu i amb moltes sorpreses.

La proposta, que organitzen conjuntament el CAT i l'Ajuntament de Tremp a través del projecte de dinamització comercial Fem Pallars, dona continuïtat als shopping night que ja s'havien celebrat abans de la pandèmia, alhora que actualitza el format i la imatge de l'esdeveniment.

El públic local i visitant trobarà a la plaça Capdevila, de les 19h a les 23:30h, més d'una vintena de parades des de moda, llibres, perruqueria i tatuatges, a més d'una oferta de menjar i begudes per poder gaudir d'un vespre rodó. 

Entre les activitats que s'ofereixen hi ha una exhibició de castells amb els Malfargats de Pallars, música en directe, "postureig" amb els gegants de Tremp, el Faciet i la Bepeta, així com una rifa que posarà el punt final a l'activitat, on es podran guanyar productes de proximitat, ventalls i barrets de palla del CAT.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació