Dissabte, 20 d'abril de 2024
trànsit

Salva la vida a Comiols després de patir un accident amb el totterreny, que acaba calcinat

El vehicle incendiat ha provocat un petit foc de vegetació que ha pogut ser extingit ràpidament pels Bombers

Jordi Ubach Llorens Benavent | 27 de juliol de 2022 a les 11:32
El vehicle ha acabat totalment calcinat | Bombers
Ensurt majúscul el que ha viscut aquest dimarts a la tarda la conductora d’un totterreny a la carretera C-1412b a Benavent, al punt quilomètric 32,2, al terme municipal d’Isona i Conca Dellà. Per causes que es desconeixen, la dona ha perdut el control del vehicle, i aquest ha quedat bolcat a la cuneta. Com a conseqüència de l’impacte amb el voral, el totterreny s’ha incendiat.
 
Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís s'ha donat a les 17:08h de la tarda, quan el vehicle, que circulava pel port de Comiols en direcció Artesa de Segre, ha sortit de la via. Pocs minuts després de l’impacte, el cotxe s’ha incendiat, tot i que la dona ha pogut ser rescatada prèviament pels Bombers. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital del Pallars de Tremp en estat menys greu i el totterreny ha quedat completament calcinat.

Les flames i les espurnes que ha generat l’incendi s’han estès als voltants del vehicle i, de fet, han provocat un petit foc de vegetació en un camp del costat de la carretera, i que ha pogut ser extingit ràpidament. En total, entre Bombers i SEM s'han destinat per aquest servei cinc dotacions terrestres i tres d’aèries.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació