Dissabte, 27 d'abril de 2024
cinema rural

El Mostremp recuperarà el carrer en la seva 11a edició

La mostra de cinema rural del Pallars fa públic el programa d’actes del certamen, que comptarà amb l’equip de la pel·lícula 'Alcarràs'

Redacció Tremp | 27 de juliol de 2022 a les 11:16
L’edició d’enguany comptarà amb una masterclass de l’equip d'Alcarràs | ACN
L'Associació Amics del Cinema de Tremp i l'Ajuntament de Tremp han fet pública aquest dilluns la programació prevista per a l’11a edició del festival de cinema rural Mostremp, que se celebrarà a la capital del Pallars Jussà del 10 al 14 d’agost. ​Per explicar quines són les propostes d’enguany, s'ha optat per editar unes estovalles de paper amb la programació impresa que es repartiran entre els bars de Tremp per a ser utilitzades en els àpats.

La mostra torna amb força ja que amplia els passis de la secció oficial a tres, recupera la Festa del Cinema a la rambla Doctor Pearson la nit del divendres, i ofereix activitats culturals diverses en col·laboració amb entitats locals. A més, es manté l'oferta de propostes cinematogràfiques per a infants i joves i s'ha programat una cloenda que vol ser un repàs de tots els films que han passat durant la mostra, amb propostes de quilòmetre zero. 

Enguany el cinema rural té més presència que mai, ja que Catalunya ha viscut una petita revolució de la mà de Carla Simón amb el premi aconseguit per la pel·lícula Alcarràs a la Berlinale. El Mostremp ha reivindicat sempre el cinema fet des del mon rural, motiu pel qual s’ha organitzat una taula rodona amb l'equip d’Alcarràs, que transmetrà les vivències del rodatge.

De fet, al jurat de la secció oficial, a banda del periodista Enric Ribera i l'actor Dafnis Balduz, el Mostremp comptarà també amb Carla Bisart, de l'equip de càsting de l’esmentada pel·lícula.

 Consulta el programa d’actes del Mostremp 2022

 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació