Dissabte, 20 d'abril de 2024
estiu

Més de 200 nens i nenes dels casals del Jussà juguen i ballen en una jornada de germanor

Els infants i 40 monitors han participat a la Trobada de Casals d’Estiu que enguany s’ha celebrat a la Vall Fosca

Redacció Vall Fosca | 21 de juliol de 2022 a les 12:34
La trobada ha celebrat el retrobament després de dos anys de pandèmia | Ajuntament de la Torre de Capdella
Més de 200 nens i nenes així com 40 monitors i monitores ​que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat aquest dimecres a la Trobada de Casals d’Estiu que enguany s’ha celebrat a la Vall Fosca.

Després de dos anys de pandèmia en que no s’ha pogut dur a terme aquest esdeveniment, la trobada ha celebrat aquest retrobament amb les il·lusions renovades, on nens i nenes de tota la comarca han tornat a jugar junts en una jornada dedicada sobretot a l’agermanament de les diferents activitats d’estiu que es porten a terme als municipis de la comarca

En total hi ha participat vuit casals de les localitats d'Isona, Figuerola, Tremp, Talarn, Salàs de Pallars, la Pobla de Segur i de la Vall Fosca. La jornada ha començat amb un esmorzar de germanor i ha continuat amb diferents dinàmiques protagonitzades per cadascun dels casals per tal de presentar-se davant la resta i trencar el gel per començar a fer coneixences.

Finalment, un grup d’animació ha fet cantar i ballar els centenars de nenes i nens abans de retornar a les seves localitats respectives. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat vol promoure l’agermanament entre els més petits i alhora fer-los descobrir el seu entorn més pròxim, per això es tracta d’una trobada itinerant que recorreu el Pallars Jussà. Mullol també ha valorat els casals d’estiu com una eina de dinamització dels pobles de la comarca. 

Aquesta activitat, organitzada conjuntament per l’Oficina Jove, el Servei d’Immigració i els Serveis Socials del Consell Comarcal així com l’Ajuntament de la Torre de Capdella amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació