16 d'abril de 2024
avaria

Els veïns de la Vall Fosca continuaran incomunicats almenys fins dimecres

Movistar havia de resoldre el problema aquest dilluns després que fa tres dies una avaria deixés sense servei casi tot el municipi

Tomàs Garcia Espot La Torre de Capdella | 18 de juliol de 2022 a les 14:33
L'avaria afecta tots els pobles de vall excepte la Pobleta, Envall i Estavill | Ajuntament de la Torre de Capdella
La majoria de veïns de la Vall Fosca continuaran incomunicats almenys fins aquest dimecres. Així ho han confirmat a Pallars Digital fonts de l'Ajuntament de la Torre de Capdella, que expliquen que Movistar havia de venir aquest dilluns per resoldre l'avaria que divendres va deixar sense servei de telefonia i Internet gairebé tots els pobles del municipi, a excepció de la Pobleta de Bellveí, Envall i Estavill.


La incidència ja ha causat durant aquest cap de setmana diversos contratemps, especialment als veïns de la vall, però també en els diversos serveis i equipaments. L'exemple més rellevant és el del telefèric d'Estany Gento, on treballadors i visitants no van poder validar ni adquirir els tiquets per accedir-hi.

També es va veure afectada la cursa de muntanya La Cabanera, celebrada aquest dissabte. Els participants no van poder fer ús del número telèfon que se'ls va proporcionar en cas d'emergència. Un fet que va provocar que el consistori aconsellés trucar directament al 112. 


Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació