Dijous, 25 d'abril de 2024
esbaiola't

L'Esbaiola't abaixa el teló de la 15ª edició amb un 80% de les entrades venudes

El certamen de les Valls d’Àneu, que enguany ha recuperat el carrer, ha acollit més d’un centenar de sessions repartides en 12 espais

Redacció Esterri d'Àneu | 18 de juliol de 2022 a les 08:06
El festival ha recuperat la normalitat amb els espectacles de carrer com a plat estrella | Esbaiola't
El festival Esbaiola’t ha clos aquest diumenge la seva 15ª edició amb un 80% d’ocupació
dels espectacles de pagament i amb 7.500 entrades venudes. Els organitzadors, l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i la Companyia La Baldufa, valoren positivament les xifres, que es mantenen respecte l’any anterior.

Els espectacles de carrer i a l'aire lliure han estat els més concorreguts, i els carrers de la capital de les Valls d'Àneu s’han omplert de públic durant els quatre dies del festival, amb els quals s’ha pogut recuperar el carrer després de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia.
 
El conjunt de la programació ha ofert una gran varietat de gèneres i formats, per a tot tipus de públics i edats, i en total s'han pogut veure més d’un centenar d’espectacles i sessions de la mà de les 25 companyies programades i repartides en 12 espais.

La darrera jornada del festival, aquest diumenge, ha arrencat a les 11 del matí amb diversos espectacles, com Laika, de Xirriquiteula teatre, una obra guardonada, entre d’altres, amb el Premi MAX al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar 2021.

També ha estat el torn de Maña, un espectacle-instal·lació de la companyia Manolo Alcántara. Finalment, el festival ha finalitzat amb l’espectacle Marée Noire, de la companyia francesa La Burrasca, i amb un petit acte de cloenda a càrrec dels organitzadors.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació