Dijous, 18 d'abril de 2024
talarn music experience

Suu clou la segona nit del Talarn Music Experience presentant el seu nou disc «Karaoke»

El festival pallarès finalitzarà aquest diumenge la seva 6ª edició amb l'esperada actuació d'Albert Pla

Redacció Talarn | 17 de juliol de 2022 a les 11:00
El tercer disc de la cantant és un clar homenatge a la música dels 80 i 90 | TGE
Després del gran èxit del concert d'Stay Homas, aquest dissabte la cantautora barcelonina Suu va ser l'encarregada de tenyir de música la segona nit del Talarn Music Experience 2022. La popular cantant de 22 anys, guanyadora del premi Enderrock l'any 2018 i que va saltar a la fama gràcies a la xarxa social Instagram, va congregar un nombrós públic per presentar el seu nou disc, Karaoke

Un treball, estrenat l'abril d'enguany, amb que Suu vol fer un homenatge a l'estil de música de la dècada dels 80 i els 90. Tot plegat, i un dia més, amb l'espai natural musical Lo Quiosc com a escenari privilegiat del retorn de l'artista al Pallars després de quatre anys, després que l'any 2018, l'aleshores jove promesa de la música catalana actués a la platja del Piolet de Salàs de Pallars en el marc del Festipallars.
 
Abans, però, va ser el torn del grup Habla de mí en presente. La banda de technorumba nascuda fa 10 anys a Berlín va ser l'encarregada d'obrir la segona nit de la 6ª edició del certamen. El col·lectiu musical indie format per sis músics i premi al grup revelació aquest 2022, atorgat per Rac105, va saber caldejar l'ambient i animar el públic en una nit que es va allargar novament amb Ley DJ
 

Habla de mí en presente va obrir la segona nit d'una 6ª edició exitosa del festival. Foto: TGE


Albert Pla, gran cloenda del festival


El Talarn Music Experience clourà la seva edició d'estiu aquest diumenge amb una actuació molt especial, la d'Albert Pla. El reconegut i polifacètic artista, amb més de 25 anys de carrera, presentarà el seu darrer espectacle, ¿Os acordáis?, títol d'una de les cançons que va compondre durant la pandèmia. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial.

Una seixantena de concerts en cinc anys


A banda de l'edició d’estiu, el festival programa concerts mensuals amb el cicle Els Acústics del TME. Lo Quiosc, doncs, segueix apostant per oferir una programació estable de concerts durant tot l’any. Al llarg dels darrers cinc anys, el Talarn Music Experience ha programat uns 60 concerts on hi han passat unes 6.000 persones. 

Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors, amb Ramon Mitjana al capdavant, per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. El diari Pallars Digital és, un any més, el mitjà oficial del festival.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació