Divendres, 19 d'abril de 2024
talarn music experience

Stay Homas donarà el tret de sortida al Talarn Music Experience amb les entrades exhaurides

El festival pallarès arribarà al clímax de la seva sisena edició amb les actuacions de Suu i Albert Pla aquest cap de setmana

Redacció Talarn | 15 de juliol de 2022 a les 09:46
Stay Homas en una imatge promocional | ACN
El Talarn Music Experience 2022, el Festival de lo Pallars, donarà aquest divendres el tret de sortida amb el concert del grup Stay Homas. El popular grup català nascut durant el confinament serà el primer plat d'un festival que, com l'any passat, es preveu multitudinari. De fet, per aquesta actuació inaugural -on Stay Homas presentarà el seu nou disc, Here2play-, ja s'han exhaurit totes les entrades. Un fet que demostra el gran seguiment que aquest grup té al Pallars, especialment entre la gent jove.

Després d'aquest concert, que començarà a les 22h de la nit, serà el torn de Ley DJ, amb una proposta que destaca pels seus ponts entre l'indie i l'electrònica. Pel que fa al dissabte, la nit l'obrirà el conjunt Habla de mí en presente, sis músic que portaran a l'escenari la seva proposta musical original carregada de tecnorumba.

Els seguirà la popular cantant Suu, que presentarà diversos temes del seu proper disc, alhora que farà un repàs de les seves composicions més conegudes. Igual que el divendres, Ley DJ serà l'encarregada de tancar la nit.

Finalment, Talarn Music Experience clourà la seva sisena edició el diumenge amb la presència d'Albert Pla. L'artista, amb més de 25 anys d'experiència al seu darrere, presentarà el seu darrer espectacle, titulat ¿Os acordáis?, com una de les cançons que va escriure durant la pandèmia.

Aquests seran, doncs, els plats forts que entre aquest divendres i diumenge ompliran un any més Lo Quiosc de música i gastronomia. Tot plegat, en un espai a l'aire lliure amb una gran capacitat d'aforament i unes vistes privilegiades sobre el pantà de Sant Antoni, que en l'edició passada va tenir una gran acollida i acceptació per part del públic.

Al llarg dels darrers anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Aquestes xifres consoliden al festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. Pallars Digital és, un any més, el mitjà oficial del festival.
 


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació